Casă dulce casă – construiți eficient cu Smart Home Concept

Nu putem ignora tendința actuală, ea dictează care sunt grijile și nevoile omului modern. Tot mai mulți își doresc să aibă parte de libertate, de aer curat și de o casă. Fie ea cât de mică, nu se poate compara cu apartamentul din blocul de locuințe. Să depindeți mai puțin de vecini, să aveți o palmă de pământ, pare să fie o idee bine înrădăcinată în mintea a tot mai multor români. 

De ce o casă? Românul este oricum cu un simț extraordinar al proprietății. Studiile arată că românii sunt în mare parte proprietari și nu își doresc chirie. Iar dacă tot fac această lifetime investiție, atunci să fie ceea ce își doresc cu adevărat. Chiar dacă suprafața deținută nu este una generoasă, vă puteți baza în a găsi proiecte case mici. Iar cei de la Smart Home Concept au și răspunsul potrivit vouă. 

Cât de mic este prea mic 

Sau care ar putea fi limitele în care să considerăm că nu merită o casă prea mică? Cei de la Smart Home Concept au adunat în anii lor de existență și experiență la portofoliul vast atât de multe proiecte de case. Printre acestea o secțiune specială este dedicată celor mici. Sunt suprafețe utile de sub 150 de mp. Cu 2 până la 3 dormitoare, fără garaj, dar cu două băi veți găsi proiect de casă de 95 mp. Dar sunt și opțiuni mai restrictive la suprafață. 

Spre exemplu, o casă de 56 mp, cu un singur dormitor poate fi un compromis care să satisfacă însă nevoia voastră de a locui la casa pe pământ. Depinde în orice caz și cine va locui aici, care vă este stilul de viață. Cert este că a locui la casă nu trebuie să însemne o desfătare, să fie neapărat vorba de un spațiu mare. 

Proiecte de casă reduse cu până la 25% 

Cei de la Smart Home Concept au și promoții active. Este o firmă formată dintr-o echipă de profesioniști cu ajutorul cărora puteți da start acestui vis, acestui proiect. Începeți cu pământul sau dacă acesta există deja aveți și limitele de suprafață privind viitoarea casă. 

Pentru orice proiect achiziționat de aici aveți beneficii la pachet, printre care posibilitatea de a modifica ce vă doriți, fără costuri suplimentare implicate, atât timp cât respectați aceeași suprafață. În plus, proiectul poate fi achiziționat în sistem flexibil, să includă DTA, cu sau fără Pth inclus. Dacă bugetul pe moment nu vă permite achiziția proiectului cu tot arhitectură și structură incluse, puteți opta pentru versiunea fără, la un cost mai mic. 

Iar în această perioadă veți găsi mai toate proiectele disponibile la ei reduse la preț cu până la 25%. Poate fi acesta momentul oportun să dați start aventurii în a alege casa mult visată? Optați pentru consiliere, descoperiți proiectele disponibile și alegeți în funcție de preferințe și buget. 

Contact:

str. Matei Voievod nr. 35

sector 2, București

0728 407 562

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW