12.3 C
București
vineri, 16 aprilie

Ce articole de rechizite scolare sunt cautate pentru orele online ?

Odata cu modificare structurii anului scolar, cu siguranta ati avut intrebarea care sunt cele mai utilizate rechizite scolare atunci cand toate cursurile au trecut in mediul online, aici exista o lista destul de lunga, iar articolele pe care cei mici le folosesc nu s-au schimbat foarte mult, chiar daca activitatea lor nu mai este aceiasi. In cele ce urmeaza am creat un top al acestora pentru a va ajuta in identificarea celor potrivite nevoilor pe care copii le au pentru a-si indeplini sarcinile din timpul orelor.

Materiile au ramas aceleasi, dar in anumite cazuri nu se mai pot desfasura in modul in care cu totii il cunosteam, este indicat sa nu cumparam chiar tot ce stiam pana acum si sa ne axam in principiu pe rechizite scolare ieftine deoarece acestea vor indeplini cam aceleasi sarcini ca si pana in urma cu ceva timp, ba mai mult se vor consuma mult mai greu datorita volumului mai mic de lucru pe care il prezinta. Majoritatea parintilor s-au axat pe cumparaturile online atunci cand le aleg, iar acest lucru este unul benefic pentru ca pot in acelasi timp sa compare preturile cat si gama de produse ce este prezentata pentru a putea face cele mai bune alegeri.

Caietele raman in continuare un suport excelent pentru a putea lua notite chiar daca stai in fata unui calculator, este mult mai indicat sa iti scrii notiunile importante pe un suport fizic, acesta ramane pentru o perioada indelungata de timp si nu exista riscul sa ratacesti ceea ce ai notat in el. Poti opta atat pentru cele clasice capsate cat si pentru cele ce prezinta o spira pe margine si microperforatii pentru a putea da pagina mult mai usor. In ceea ce priveste formatul acestea se pot gasi in cel A4 ce mai este denumit si studentesc sau A5, reprezentam pe jumatate, iar numarul de coli este direct proportional cu pretul acestora, copertile in general sunt colorate si se pot alege in functie de preferinte de fete sau de baieti, este foarte important sa ne uitam si la gramajul pe care il are hartia ce este folosita, in mod normal 65-70 gr/mp este cea mai uzuala, daca este sub acesta nu trebuie sa luam in calcul, deoarece pasta pixului sau cerneala stiloului va iesi pe cealalta parte lasand urme in foaie.

Selectarea de rechizite scolare dar si instrumentelor de scris si corectura este optima pentru a putea avea un parcurs fara probleme, in functie de clasa in care este copilul se folosesc diferite tipuri, stilourile in principal se utilizeaza in clasele pregatitoare si sunt utile pentru a forma scrisul acestora, acesta trebuie sa fie unul usor de folosit, dar si ca greutate pentru a oferi un confort bun celor mici atunci cand il utilizeaza. Nu este indicat ca acesta sa aibe o scriere extrem de groasa, dar nici una foarte subtire ce va zgaria pur si simplu foile.

De cele mai multe ori elevi isi aleg rechizitele si folosesc pixurile atunci cand scriu, este o varianta economica, iar acestea se impart in mai multe modele, pot fi de unica folosinta, adica mina nu se poate schimba, cu gel sau cu radiera, ce foloseste o pasta termorezistenta ce indeparteaza prin frecare inscrisurile. Pentru a face o alegere corecta trebuie sa ne uitam la formatul pe care acestea il au, un grip de cauciuc este indicat atunci cand petrecem ore intregi luand notite, in mod cert nu ne dorim ca mana sa oboseasca foarte repede si sa nu putem tine pasul din aceasta cauza.

Corectoarele sunt cele pe care cu totii le cunoastem si constau in radiera de sters, aceasta este indicat sa fie una moale pentru a nu afecta suprafata unde este folosita, un fluid corector pe baza de apa sau banda corectoare pentru a putea interveni foarte repede atunci cand trebuie sa rectificam ceea ce am gresit, aceasta nici nu mai necesita timp de uscare, deci este indicata atunci cand ne grabim.

Lista de rechizite pentru clasa pregatitoare sau gimnaziu ce sunt folosite la scoala online poate continua cu instrumentele de geometrice se utilizeaza frecvent la matematica, puteti sa alegeti seturi ce cuprind toate accesoriile necesare, de la linii, echere, compas sau raportor, majoritatea acestor produse sunt confectionate din pastic in cazul liniarelor sau metal in cel al articolelor complementare.

Pentru moment ghiozdanele nu mai au aceiasi importanta atunci cand intocmim o lista de necesitati, dar cu siguranta vor reveni in primplan odata cu redeschiderea scolilor, dar spre deosebire de acestea, penarele sunt necesare in orice context, atunci cand trebuie sa avem organizate pixurile pe care le folosim in mod uzual, acestea pot avea mai multe compartimente in functie de numarul de instrumente pe care il detin cei mici, pe langa acestea putem achizitiona dintr-un magazin de rechizite scolare si un suport compartimentat ce se poate amplasa pe birou si faciliteaza accesul imediat la instrumente.

Textmarkerele sau evidentiatoarele sunt instrumente ieftine ce se gasesc in raioanele de rechizite pentru scoala ce permit incadrarea textelor importante au o necesitate semnificativa pentru a putea semna cele mai importante pasaje din cursuri sau cand este nevoie atunci cand cei mici sunt nevoiti sa scrie foarte repede dupa dictare in momentul in care au ore online isi pot sublinia informatiile esentiale pentru a putea sa le memoreze mai usor si a facilita revenirea la subiectele de interes cu o usurinta mult mai mare.

Este indicat sa fie pe birou si cateva produse pentru a va putea organiza caietele, foile sau portofoliile pe care le faceti de-a lungul anului, asa ca, tavitele pentru documente sau suportii verticali sunt doua din cele mai populare si ieftine produse pentru acest lucru, acestea pot stoca cele mentionate si le puteti organiza in functie de materie sau dupa nume.

Produsele precum acuarelele, creioanele de colorat si plastilina se utilizeaza in continuare pentru gradinita, aceste articole scolare ajuta in dezvoltarea creativitatii copiilor, iar acestia inca de mici sunt indrumati sa le utilizeze. In cel mai sigur mod putem sa folosim carti de colorat sau blocuri pentru desen, cele din urma variaza in functie de tipul de acuarela pe care in algem sa il folosim, daca este normala pe baza de apa sau in ulei foaia trebuie sa fie diferita, sa aiba un gramaj mai mare pentru a nu se increti odata cu aplicarea acestora.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW