13.8 C
București
joi, 6 mai

Coronavirus: Un consilier „crucial” al președintelui Donald Trump a fost testat pozitiv

Încă un consilier apropiat al președintelui american, cel pentru problemele securității naționale, Robert O’Brien, prezenta luni „simptome ușoare” ale contaminaţilor cu Covid-19. În prezent, el se află în regim de izolare și lucrează „într-un loc securizat” din afara Casei Albe.

„Nu există riscuri de expunere a președintelui sau a vicepreședintelui american”, au precizat oficiali ai Casei Albe, care au dat asigurări că și Consiliul de securitate națională continuă să funcționeze normal.

Surse informate, referindu-se la posibile surse de contaminare a importantului consilier al președintelui Trump, au relatat că, la jumătatea lunii iulie, Robert O’Brien a efectuat o vizită la Paris, unde s-a întâlnit cu omologii săi francez, german, italian și britanic.

În context, presa reamintește că, în luna mai, Katie Miller, purtătoarea de cuvânt a vicepreședintelui Mike Pence și soție a lui Stephen Miller, un alt consilier apropiat al președintelui Trump, a fost testată pozitiv. S-a vindecat și, recent, și-a reluat activitatea.

La începutul lunii iulie, și Kimberly Guilfoyle, o fostă prezentatoare la canalul de televiziune Fox News și actuală prietenă a lui Donald Trump jr., a fost testată pozitiv cu Covid-19. Ea este unul dintre principalii coordonatori ai finanțării campaniei electorale a lui Donald Trump în vederea scrutinului prezidențial din 3 noiembrie.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW