duminică, 9 august, 2020
30.3 C
București

Coronavirus: Un consilier “crucial” al președintelui Donald Trump a fost testat pozitiv

Încă un consilier apropiat al președintelui american, cel pentru problemele securității naționale, Robert O’Brien, prezenta luni “simptome ușoare” ale contaminaţilor cu Covid-19. În prezent, el se află în regim de izolare și lucrează “într-un loc securizat” din afara Casei Albe.

“Nu există riscuri de expunere a președintelui sau a vicepreședintelui american”, au precizat oficiali ai Casei Albe, care au dat asigurări că și Consiliul de securitate națională continuă să funcționeze normal.

Surse informate, referindu-se la posibile surse de contaminare a importantului consilier al președintelui Trump, au relatat că, la jumătatea lunii iulie, Robert O’Brien a efectuat o vizită la Paris, unde s-a întâlnit cu omologii săi francez, german, italian și britanic.

În context, presa reamintește că, în luna mai, Katie Miller, purtătoarea de cuvânt a vicepreședintelui Mike Pence și soție a lui Stephen Miller, un alt consilier apropiat al președintelui Trump, a fost testată pozitiv. S-a vindecat și, recent, și-a reluat activitatea.

La începutul lunii iulie, și Kimberly Guilfoyle, o fostă prezentatoare la canalul de televiziune Fox News și actuală prietenă a lui Donald Trump jr., a fost testată pozitiv cu Covid-19. Ea este unul dintre principalii coordonatori ai finanțării campaniei electorale a lui Donald Trump în vederea scrutinului prezidențial din 3 noiembrie.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

75 de ani de la bombardamentele atomice la Hiroshima și Nagasaki

Acum 75 de ani, "Little Boy"devasta la 6 august Hiroshima. Ucidea 140.000 persoane (80.000 pe loc, restul...

Uriașă manifestație anti-regim la Beirut. A fost atacat un minister

Corespondenții agențiilor internaționale de presă aflați în aceste zile la Beirut informează că, sâmbătă, o uriașă mulțime...

Michel Aoun: Exploziile, cauzate de “neglijență” sau de o “intervenție exterioară”. Este refuzată o anchetă internaţională

Este pentru prima oară când președintele libanez, Michel Aoun, a evocat în fața jurnaliștilor ipoteza provocării exploziilor...