2.1 C
București
joi, 28 ianuarie

Creştere cu 240% a consultațiilor la Centrul „Sfântul Nectarie” faţă de 2018

Peste 18.000 de consultaţii au fost înregistrate pe parcursul anului trecut la Centrul de Sănătate Multifuncţional “Sfântul Nectarie”, în creştere cu 240% faţă de anul 2018.

Totodată, mai bine de 10.000 de consultaţii au fost decontate prin CASMB, cetăţenii având posibilitatea accesării serviciilor medicale gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie la: Stomatologie, Recuperare medicală, O.R.L., Medicină internă, Ginecologie, Gastroenterologie, Ortopedie, Chirugie generală, Psihiatrie, Oftamologie, Cardiologie, Pediatrie, Endocrinologie, Dermatologie.

„Oamenii au înţeles că pentru a fi sănătoşi este important să nu omită să realizeze anual controale preventive. Campaniile şi programele de prevenţie derulate prin intermediul Centrului de Sănătate Multifuncţional < Sfântul Nectarie > au reuşit implicarea activă a populaţiei pentru formarea unei conduite preventive, ce favorizează sănătatea întregii comunităţi”, a spus primarul Gabriel Mutu.

Deschis la finalul anului 2017, cu sprijinul Primăriei Sector 6, Centrul de Sănătate Multifuncţional “Sfântul Nectarie” se află în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, fiind situat în Bulevardul Uverturii nr. 81.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW