20.5 C
București
luni, 12 aprilie

Cristian Bușoi: „Pe parcursul celor șase luni, PSD a promovat consecvent un mesaj anti-UE”

În contextul predării ștafetei Președinției Consiliului UE după șase luni intense, vicepreședintele PNL Cristian Bușoi a declarat, luni, că PSD nu are de ce să se ”împăuneze” cu Președinția UE, pe care a deținut-o până la data de 1 iulie, pentru că pe parcursul celor șase luni a promovat consecvent un discurs anti-UE. 

“Premierul a anunțat că Guvernul vrea să organizeze un eveniment care să marcheze finalul mandatului României la Președinția UE, pentru ca PSD să se împăuneze cu rezultatele obținute de specialiștii români, care au rezolvat dosarele complicate de politici europene. 

PSD nu are nicio legătură cu soluționarea unor dosare de politică administrativă europeană. Acesta este rezultatul muncii “tehnice”, depuse de specialiștii care lucrează pe lângă instituțiile europene, oameni care, din păcate pentru România, nu sunt figuri cunoscute public. 

Privite retrospectiv, acum după ce alegerile au sancţionat PSD, acţiunile PSD din Parlamentul European par consumate, dar nu sunt; pentru că avem exact acelaşi Guvern, aceeaşi oameni cu aceeaşi mentalitate, care fac fix aceleaşi lucruri, în tăcere. Dovadă OUG-urile de care Guvernul abuzează în continuare, împotriva recomandărilor organismelor europene”, a conchis liberalul.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. //Cristian Bușoi: „Pe parcursul celor șase luni, PSD a promovat consecvent un mesaj anti-UE”//
    – Domnule Busoi, esti cam ciudat… chiar privirea te arata, cum percepusi matale mesajul anti UE ?
    De vrei sa fii credibil, mai straduieste-te, ori iti cer prea mult ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW