Cum încarci simplu şi rapid cartela Telekom

Cartela reîncărcabilă îţi oferă absolut toate serviciile companiilor de telefonie mobilă, și în materie de voce şi de internet. De altfel, pentru că oferă libertate totală, fără obligaţii contractuale, este o modalitate preferată de numeroşi utilizatori. Singura grijă care îţi revine este să reîncarci periodic această cartelă cu suma dorită pentru a beneficia de extraopţiunile preferate. Iată care sunt cele mai simple şi rapide metode de încărcare cartela Telekom.

Din aplicaţie

Toţi marii furnizori de servicii de telefonie mobilă au dezvoltat aplicaţii dedicate. Acestea sunt disponibile spre descărcare gratuită în Google Play şi App Store, pentru Android, respectiv iOS. Descarci aplicaţia, îţi creezi un cont şi în meniu găseşti opţiunea de reîncărcare a cartelei PrePay. Plata se face prin intermediul unui card bancar; introduci datele, iar după confirmare creditul primește valoarea pe care ai selectat-o. Tranzacţia este sigură şi modalitatea rapidă.

De pe site-ul oficial

Compania de telefonie are un site oficial. Printre rubricile acestuia se numără şi una dedicată utilizatorilor de servicii pe cartelă și de reîncărcare. Plata se face tot cu un card bancar, printr-un portal securizat. Introduci datele, confirmi tranzacţia şi în câteva secunde ai un nou credit. Acesta îți va prelungi valabilitatea cartelei şi reactiva extraopţiunea dorită.

Online dintr-o interfaţă mai prietenoasă

În general, site-urile oficiale ale furnizorilor de servicii de telefonie mobilă pun accent pe atragerea de noi clienţi. Aşadar, mare parte din interfaţă este dedicată ofertelor de telefoane noi şi serviciilor de abonament. Dacă nu doreşti să cauţi pe site butonul destinat utilizatorilor de cartelă, ai la dispoziţie o diversitate de site-uri care se ocupă exclusiv cu serviciile de reîncărcare PrePay. Intri pe site şi te întâmpină din start o secţiune în care introduci numărul de telefon, bifezi compania care oferă semnalul, alegi suma în euro cu care doreşti să reîncarci şi eşti transferat către portalul de plată. Tranzacţia este la fel de sigură, plăteşti în siguranţă şi te bucuri de toate beneficiile cartelei reîncărcate. Marele avantaj al acestei modalităţi de reîncărcare este că e disponibilă atât în ţară, cât şi în Roaming. 

Aşadar, indiferent unde se află cel care plăteşte şi beneficiarul cartelei, creditul se încarcă electronic. Tu poţi fi în România şi poţi încărca creditul copilului aflat în vacanţă sau la studii peste hotare, pentru a comunica în continuare fără probleme.

În magazine

Dacă toate modalităţile de mai sus sunt disponibile pentru plata online, există alternativă şi dacă doreşti să achiţi cu numerar. Această posibilitate de plată este disponibilă, în primul rând, în magazinele companiei de telefonie şi ale partenerilor. Te adresezi unui asistent de vânzări, comunici numărul de telefon şi valoarea de încărcat şi plăteşti cash sau cu un card bancar. În hypermarketuri, magazine de cartier, benzinării, la chioşcurile de ziare sau la oficiile poştale poţi solicita acest serviciu la casă. Primeşti în schimb o cartelă răzuibilă sau un bon tipărit cu un cod de reîncărcare. Urmezi paşii înscrişi, apelezi un număr sau introduci un cod şi în câteva secunde ţi se confirmă noua valoare a creditului.

La automatele de plată

În oraşe şi în mediul rural au fost instalate în anumite locuri automate de plată personalizate cu logo-urile companiilor de telefonie. Şi aici îţi poţi reîncărca plătind numerar creditul PrePay. Sunt acceptate bancnote, monede şi până la o anumită sumă aparatul eliberează chiar rest. Alegi unul dintre butoanele personalizate cu logo-ul companiei – în cazul tău, Telekom – valoarea pe care doreşti să o reîncarci şi îţi apare pe ecranul automatului valoarea de plată. Introduci suma respectivă şi primeşti în schimb un bon cu un cod de reîncărcare vizibil mai mare decât restul informaţiilor înscrise. Sub cod ai instrucţiunile de reîncărcare: fie apelezi un număr şi bagi codul, fie varianta scurtă în care codul este introdus direct din tastatură. În câteva secunde după introducere primeşti mesaj pe telefon cu noua valoare a creditului.

Pentru reîncărcarea cartelei Telekom, oriunde te-ai afla, ai la dispoziţie modalităţi de plată numerar sau cu un card bancar. Trebuie doar să alegi varianta care te avantajează cel mai bine şi te poţi bucura în continuare de serviciile de date şi voce.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW