Cum știi când ar trebui să începi tratamentele anti îmbătrânire?

Îmbătrânirea este un proces natural al corpului uman și fiecare om este diferit așadar fiecare dintre noi are parte de acest proces în mod diferit. 

Chiar dacă îmbătrânirea, la un moment dat este inevitabilă, industria frumuseții alături de cea medicală dezvoltă din ce în ce mai multe produse și tehnologii prin care să prevină sau să îndepărteze semnele îmbătrânirii. 

Tot mai multe produse și procedee invatatoare apar cu fiecare zi tocmai pentru a răspunde nevoii de a arăta tânăr/ă mai mult timp. 

Pentru că lumea a început să prefere din ce în ce mai mult partea vizuală, a început să se expună constant pe rețelele de socializare dar și să se inspire din viața persoanelor care reușesc să își mențină aspectul tânăr cât mai mult timp, această nevoie crește din ce în ce mai mult, atât în rândul femeilor cât și al bărbaților. 

De unde știi când ar trebui să începi tratamente anti îmbătrânire?

Pe lângă procesul natural de îmbătrânire al corpului există multe alte elemente care grăbesc deteriorarea aspectului pielii, precum stresul, o alimentație nesănătoasă, stilul de viață sedentare,  poluarea dar și odihna insuficientă. 

Iar pentru că pentru mulți dintre noi acesa este un stil de viață și nu doar o perioadă tratamentele anti îmbătrânire ar trebui începute încă de la apariția primelor linii fine și riduri. 

O piele care începe să îmbătrânească are un aspect tern, lăsat și ridat. 

Există foarte multe informații și recomandări pe internet despre cum să ți îngrijești pielea însă potrivit experților în frumusețe, tratamentul anti îmbătrânire ar trebui să înceapă undeva între 27-30 de ani. 

Folosirea unor creme antirid pot ajuta la prevenirea mai multor riduri dar acestea nu pot îndepărta ridurile care au apărut deja. 

Așadar un tratament de prevenție ar trebui început cât mai devreme iar în cazul în care ridurile au apărut deja, cea mai bună soluție este apelarea la procedee de specialitate. 

Procedeele complexe și inovatoare de specialitate antiaging oferite de clinica antiaging Oxxygene, de pe Strada Enăchiță Văcărescu Nr. 18, sector 4, București sau pe strada Petre Ispirescu, Nr. 6, Otopeni, Ilfov, presupun atât partea de evaluare, cât și cea de consultație și investigație antiaging. 

Cum să îți creezi cea mai bună rutină zilnică anti îmbătrânire?

Pielea este cel mai mare organ al corpului și aceasta are nevoie de îngrijire la fel ca orice alt organ pentru a evita nu doar îmbătrânirea dar și anumite afecțiuni care pot apărea. 

Apelează la specialiști

Ideal ar fi să nu începi tratamente din auzite sau din sfatului celor care nu sunt experți în acest domeniu, pentru a nu face mai mult rău decât bine. 

Orice medic dermatolog sau specialist în astfel de tratamente nu îți va face nici o recomandare înainte de o evaluare complexă și de investigațiile necesare. 

Ulterior, în funcție de vârstă și de nevoile specifice ale tale îți va recomanda produsele sau procedurile de care ai nevoie. 

Protejează-ți pielea

A preveni este mult mai ușor decât a tratat.  Așadar protejează-ți pielea cât de mult poți de radiațiile solare, de frig, uscare sau medii toxice care o pot pune în pericol de îmbătrâni prematur. 

Adoptă o alimentație sănătoasă

O alimentație sănătoasă nu doar că te ajută să îți menții sănătatea pentru mai mult timp dar te ajută și să previi îmbătrânirea și să rămâi cu un aspect tânăr mai mult timp. 

Nu uita să te hidratezi suficient și să ai parte de un program de somn între 7 și 9 ore în fiecare noapte. 

Folosește produse potrivite

Chiar dacă există multe recomandări pe internet sau printre cei apropiați ție, alege să folosești produse care îți sunt potrivite și care vin din recomandările de specialitate. 

Adaptează produsele vârstei tale dar și tipului de ten. 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW