Grupul Rădăcini construiește proiectul rezidențial premium Aviației Tower

Grupul Rădăcini, prin divizia sa dedicată sectorului imobiliar Rădăcini Estate, construiește proiectul rezidențial premium Aviației Tower în centrul celei mai importante zone de business din București. Cu o valoare a investiției de 20 de milioane de euro, prima fază a proiectului cuprinde 134 de apartamente și va fi livrată în toamna anului 2019.

Complexul rezidențial este localizat vizavi de mall-ul Promenada, în imediata vecinătate a hotelului Marriott Courtyard şi a clădirilor de birouri clasa A+, aflate între Calea Floreasca, Barbu Văcărescu şi Gara Herăstrău.

Aceste zone au rămas în ultimii ani locațiile cu cele mai mari creșteri înregistrate în ceea ce privește numărul de angajați din clădirile de birouri moderne. Conform estimărilor publicate în 2018 de compania de servicii imobiliare Cushman & Wakefield Echinox, aproximativ 40% dintre angajații care își desfășoară activitatea într-un astfel de mediu sunt concentrați în clădirile aflate în apropierea metroului Aurel Vlaicu și Pipera (aproximativ 97.000 dintr-un total estimat de 250.000).

Proiectele rezidențiale poziționate în zonele prime permit viitorilor locatari să beneficieze de toate facilitățile orașului. O investiție solidă este definită prin fluxul de chiriași generat de clădirile de birouri, dar și prin accesul facil la metrou. Aviației Tower by Rădăcini este poziționat la o distanță mai mică de 10 minute de stațiile de metrou Aurel Vlaicu și Pipera.

Nu în ultimul rând, parcurile asigură o calitate superioară a vieții şi investiției imobiliare un nivel ridicat de siguranță, Aviației Tower by Rădăcini aflându-se în apropierea noii promenade a parcului Bordei, care conectează pietonal strada Zăgazului cu Bulevardul Mircea Eliade și cartierul Primăverii, Şoseaua Nordului şi Parcul Herăstrău.

„Produsul rezidențial premium pe care îl oferim este adecvat vecinătăților excelente și răspunde nevoilor unui public cu așteptări înalte. Aviației Tower by Rădăcini se află în centrul destinațiilor urbane importante, de la locul de muncă până la cele dedicate timpului liber. Traversezi strada şi mergi la cinema sau poți lua prânzul, privind orașul de la cea mai mare altitudine. Datorită poziționării, calității și design-ului modern, proiectul oferă siguranță investițională, dar și posibilitatea de maximizare a valorii investite pe termen lung”, a declarat Filip Todosia, reprezentantul Rădăcini Estate.

Aviaţiei Tower by Rădăcini reprezintă unul dintre proiectele de portofoliu dezvoltate de arhitecții firmei Vlad Simionescu & Asociaţii, premiată în 2014 ca fiind cel mai bun birou de arhitectură în cadrul galei CIJ Awards România. În plus, fondatorul său a făcut parte din echipa care a proiectat cea mai înaltă clădire din lume din secolul XX.

Complexul dispune de materiale de calitate și finisaje moderne și elegante, iar faţada ventilată Equitone a imobilului este proiectată să devină un reper pentru ansamblurile rezidenţiale premium din zonele Herăstrău, Zăgazului sau Floreasca.

Demarată în luna februarie a acestui an, prima fază a proiectului include construcția celor 134 de locuințe, de la apartamente de 2 și 3 camere, până la cele de tip penthouse/duplex, și 172 de locuri de parcare. Pentru lucrările de structură a fost contractată compania Conarg AG, una dintre cele mai mari companii românești, consacrată în domeniul construcțiilor rezidențiale.

Rădăcini Estate este noua divizie de construcţii şi vânzare de apartamente de lux a grupului Rădăcini, unul dintre cei mai mari actori ai pieţei auto din România, care deţine în portofoliul său mărci auto precum Opel, Mazda, Volkswagen, Peugeot, Suzuki, Honda, Citroën, Cadillac, Chevrolet (service), Audi (service). Înainte de lansarea diviziei, grupul a mai construit un proiect rezidențial în zona Plevnei și o clădire de birouri cu arhitectură avangardistă, sub semnătura arh. Dorin Ștefan.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW