Guvernul Japoniei va cere anularea Jocurilor Olimpice de la Tokyo

Guvernul japonez a ajuns în privat la concluzia că va trebui ca Jocurile Olimpice de la Tokio să fie anulate din cauza coronavirusului, susţine cotidianul englez The Times, citând o sursă din coaliţia de la guvernare.

Există un consens cu privire la faptul că evenimentul amânat de anul trecut nu poate avea loc şi acum obiectivul este găsirea unei soluţii onorabile pentru a se anunţa anularea, astfel încât să rămână posibilitatea ca Tokio să fie gazdă a Jocurilor Olimpice în alt an, şi anume în 2032.

„Nimeni nu vrea să fie primul care să spună acest lucru, dar consensul este că este prea dificil. Personal, nu cred că va avea loc”, a precizat sursa din coaliţia de guvernare.

Joi, preşedintele CIO, Thomas Bach, s-a declarat convins că Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfăşura în această vară, el adăugând că nu există un Plan B.

JO de la Tokyo ar fi trebuit să se desfăşoare vara trecută, dar au fost amânate un an din cauza pandemiei de coronavirus.

- PROMO - img

1 COMENTARIU

  1. JA.PO.NIA. 15 Dumnezeu 15, JA-Jar, PO-Pom, NIA-Ani. Anii jarului de la pomul Lui Dumnezeu (2004-2070). Pomul din definitia cereasca a Japoniei e pomul mesei mele din Casa Raiului, cumparata online de la magazinul Gothic Fairy din Bucuresti, cu aproape 700 de lei si e fabricata in Anglia.
    TOKYO 5/10 GOD 5, JESUS 5, GESU CRISTO 10, ELIA 10; T.O.K.YO. T-Tishbite, O-Order, K-Potassium, YO-Yellow. Tishbite’s order to the yellow potassium (2004-2070). Potasiul galben e in Casa Raiului si reprezinta infaptuirea Creationismului din aceasta, lumea nevazuta si vazuta, Cosmosul infinit, Pamantul si Adam cu Eva, dintre anii 2004-2070 leat 7512-7578.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW