2.1 C
București
duminică, 29 noiembrie

Guvernul și Iohannis, incapabili să înțeleagă dezastrul Covid-19

Cu un număr din ce în ce mai mare de cazuri noi de pacienți infectați cu Covid-19 în fiecare zi, Iohannis se lansează într-o tiradă aiuristică la adresa PSD, iar Tătaru aruncă întreaga responsabilitate pe umerii populației.

Mai mult, măsurile sovietice ale Guvernului, precum internarea forțată, unică în lume, sau cele mai restrictive măsuri sociale din Europa, nu mai au niciun efect.

Robotul Iohannis

Ca un robot ce repetă la nesfârșit aceeași placă, Klaus Iohannis a aruncat și astăzi vina în curtea PSD, pe care l-a acuzat că a vrut să creeze „intenționat” o criză sanitară, amintind totodată și episodul imaginar în care PSD „a încercat să treacă pe șest o inițiativă a UDMR, să dea autonomie așa-zisei secuimi”.

Pentru Iohannis, eforturile executivului pentru gestionarea epidemiei de coronavirus au fost sabotate sistematic de către social-democrați și „cei cu care pactizează”.

Într-o realitate paralelă, neconfirmată de fapte și cifre, Iohannis crede că „până acum câteva săptămâni, pandemia a fost gestionată bine de Guvern, de autorități”.

Nu a uitat să amenințe din nou populația, avertizându-i pe cei care nu respectă regulile că „vor suporta rigorile legii”.

Măsuri normale în întreaga lume, nu și în România

Fără a ține cont de realități și măsurile luate de absolut toate statele lumii, multe dintre acestea mai puțin dezvoltate ca România, Iohannis și guvernul continuă aberațiile sovietice și ne duc cu pași rapizi spre un dezastru sanitar.

Aceste lucruri reies din declarația lui Iohannis: „Este obligatoriu ca toată lumea să respecte normele pentru ca noi toți să putem stăpâni această boală, pentru ca noi toți să putem stăpâni această pandemie. Eu, Guvernul, autoritățile știm ce avem de făcut. Internele știu ce au de făcut. Ministerul Sănătății știe ce are de făcut. DSU pregătește spitalele”.

Teste puține de la stat, peste 1/3 din numărul zilnic sunt plătite de companii și persoane fizice

În condițiile în care întreaga planetă testează masiv, România este pe un trend invers, din cele 23.346 de teste efectuate în ultimele 24 de ore, 13.566 au fost realizate în baza definiției de caz și a protocolului medical, iar 9.780 la cererea companiilor și a personelor fizice.

Astfel, numărul de teste zilnice, realizate de stat, rămâne constant, în jurul a 11-13.000 de teste, absolut insuficient pentru a controla pandemia.

România este singura țară din Europa unde nu există o colaborare cu autoritățile locale, care ar putea realiza la rândul lor teste în rândul populației, iar faptul că medicii insistă pentru internarea asimptomaticilor, chiar și pentru 48 de ore, nu încurajează populația să se testeze.

Între timp, la granițe, se întră masiv în șțară, fără ca vreo persoană să fie testată.

- PUBLICITATE -

4 COMENTARII

  1. CLAUS AR FI TREBUIT SA CONDUCA OPERATIUNEA DE ERADICARE A CORANOVIRUSULUI DIN SUEDIA, DE MANUTA CU ACEL TATAR SI CU VIRIL MUSTAfa ! AR FI AVUT REZULTATE ABSOLUT ULUITOARE ! CE I-AM MAI FI ARESTAT CU FORTA PE VIKINGII AIA NEASCULTATORI ! AM FI UMPLUT SPITALELE CU EI IN MAX 3 ZILE !

  2. D-lor jurnalisti sunteti oameni, sunteti romani nu va fie frica sa spuneti adevarul despre criminalitatea nazist/iohannist/PNLl-ista impusa in tara sub motivul covi-19. Supuneti unei temeinice analize ce spune medicul iesean Razvan Constantinescu. Indemnurile lui Klaus Iohannis , fraudulos cocotat in palatul Cotroceni sunt nule deoarece nul este si Klaus Iohannis.Acest individ se mentine cocotat in palatul Cotroceni doar datorita terorizarii oamenilor prin aceasta mincinoasa si falsa pandemie. Iata aici adevarul spus de medicul razvan Constantinescu din Iasi pe care va rog sa-l asculatti cu atentie. Atentie acest interviu este interzis pe youtube si fasc3ebook , tocmai pentru ca spune adevarul , adevar ce face din Klaus Iohannis ,PNL/USR/PMP calaii tarii. https://www.bitchute.com/video/I3THF0o5tSHw/?fbclid=IwAR0C8Pr2IFKeFLXu4e1MW3m1uNQ9C1CauHzCqRYmqZCBmSfMgUVUKaYgxqM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW