marți, 27 octombrie
10.4 C
București
marți, 27 octombrie

Început de an școlar la Complexul Educațional Laude-Reut: „Educația unește”

La festivitatea de deschidere a noului an școlar la Complexul Educațional Laude-Reut, cuvântul de ordine a fost „educația unește”.

„Educația unește, la fel cum muzica unește. Mă bucur că deschidem anul școlar cu vești bune. Începând de anul acesta avem și clasă de științe ale naturii, datorită faptului că au fost multe cereri. Cred că suntem singura școală din România care avem licența London Academy of Music and Dramatic Art pentru cursuri de public speaking și debate. Vom pregăti viitoarea generație pentru a deveni lideri ai României. Mai mult, Ambasadorul statului Israel va ține de anul acesta un curs de diplomație digitală pentru clasa a XI-a.”, a spus Tova Ben Nun-Cherbis, Președintele Complexului Educațional Laude-Reut din București.

Unul dintre absolvenți, avocatul Andy Jugănaru a declarat: „Lăsând la o parte zecile de copii care au promovat bacalaureatul aici, zecile de studenți la multe univerități ale lumii, ceea ce rămâne dincolo de oameni sunt locurile acestea unde se face cu adevărat educație. Complexul Laude-Reut este unic în România și oferă o educație unică.”

„Absolvenții Laude-Reut reprezintă deja un grup de intelectuali de prestigiu, oameni bine pregătiți, cu rezultate foarte bune. Contează foarte mult să fiți stăpâni pe meseria în care veți lucra, alții să aibă nevoie de voi și voi să nu aveți nevoie de nimeni”, a adăugat și Președintele Comunității Evreiești din București.

Ambasadorul Israelului în România, David Saranga, a încheiat festivitatea cu următoarele cuvinte: „Faptul că am auzit imnul Israelului și imnul României aici, într-o primă zi de școală, m-a făcut să fiu foarte emoționat. Educația unește și proiectul Laude-Reut este un exemplu de unire. Toată lumea știe cât de bună este școala și faptul că vedem aici olimpici care au învățat în acest complex educațional este dovada acestui lucru. Există un lucru mai important, să fiți români buni și să vă ajutați unii pe ceilalți.”

Despre Complexul Educațional Laude-Reut

Oferta educațională Laude-Reut cuprinde profil teoretic bilingv (engleză) – real, umanist și științe ale naturii, bacalaureat la limba ebraică, proiecte și parteneriate internaționale (Ministerul Educației din Israel, International March of the Living, Comenius, Gruntvig, Cannes Lions etc.), vizite internaționale de studiu, schimb de elevi și profesori cu școli din toată Europa și Israel, pregătire academică timpurie – cursuri de Business și Legal English, LAMDA, comunicare, media, diplomație, protocol, relații internaționale, public speaking și debate.

Cursurile sunt furnizate și certificate de parteneri academici de prestigiu din România și din străinătate: Institutul Diplomatic Român – Ministerul Afacerilor Externe, Cannes Lions România, British Council, Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy, Israel, Raphael Recanati International School, Israel.

Pe lângă 100% rată de promovare a examenului de bacalaureat, în sesiunea din iulie, timp de 10 generații de la înființarea liceului, rezultatele deosebite şi procentul impresionant de elevi olimpici la disciplinele din trunchiul comun, Laude-Reut are un punct forte în oferta extracurriculară consacrată drept punct de referință pentru sistemul educațional: artă și multimedia pentru grădiniță și școala primară, business, media și diplomație pentru liceu, orele şi cluburile de limbi străine (engleză, ebraică, franceză, spaniolă, italiană, germană, chineză), de jurnalism, fotografie, informatică, robotică, arte, drama, dans, instrument muzical, matematică, șah, sport etc.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW