1.4 C
București
marți, 26 ianuarie

Laserul stomatologic – tratamentele moderne ale #LifeDentist-ilor

Stomatologia clasică presupunea freze, ace, durere și teamă de anestezie și de complicații. Life Dental Spa, clinică stomatologică din centrul capitalei, a spus adio tehnicilor clasice, îmbrățișând viziunea modernă a stomatologiei laser, holistice. 

Stomatologia holistică i-a inspirat pe #LifeDentisti să adopte motto-ul ,,tratăm OAMENI, nu doar DINȚI”

Practic, holismul presupune că întregul nu este redus la părțile sale componente, așa cum și pacienții care aleg clinica Life Dental Spa au parte de tratamente stomatologice care îmbunătățesc nu doar statusul oral, ci și starea generală de sănătate (prin oferirea de sfaturi și recomandări cu privire la menținerea statusului oral pe o perioadă lungă de timp). 

Tratamentul cariilor fără durere 

Tratarea cariilor cu ajutorul laserului stomatologic este una dintre cele mai practicate manopere medicale de către specialiștii Life Dental Spa. Caria dentară este o afecțiune care, netratată, provoacă o puternică durere de dinte și poate duce chiar la pierderea acestuia.

Pacienții au descoperit că pe parcursul ședințelor de tratament nu mai există sunetul neplacut al frezei și nici vibrațiile ei dureroase. Laserul stomatologic utilizat de către echipa de #LifeDentist-i are multiple avantaje, printre care se numără: 

  • Efectul minim-invaziv si selectiv: lumina laser acționeaza preponderent asupra smaltului cariat, fara sa distruga tesutul sanatos din jur
  • Lipsa durerii: pacienții nu mai au nevoie de anestezie 
  • Protecția nervului: este stimulata producerea de dentina de reparatie sub plomba
  • Efect de distrugere a bacteriilor, ceea ce scade foarte mult riscul de reaparitie a unei carii pe langa sau pe sub noua plomba.

Ba mai mult! Pentru a fi siguri că organismul nu va avea de suferit pe termen lung, specialiștii Life Dental Spa au ales să înlocuiască materialele utilizate în tratamentul cariilor cu laserul, ce conțineau compuși dăunători, cu plombele non-toxice. Acestea nu conțin materiale cu potențial toxic (metacrilati, BPA, mercur, etc), fiind biocompatibile și prietenoase cu țesuturile umane. 

Tratarea parodontozei fără chirurgie 

Parodontoza este o afecțiune gravă care duce la pierderea dinților dacă nu este tratată la timp. Mobilitatea dinților crește treptat din cauza afectării țesutului de susținere de către bacterii care se dezvoltă din ce în ce mai mult. 

Tratarea parodontozei cu laserul presupune ședințe de tratament non-chirurgical, in prezent fiind cea mai performanta metoda pentru stoparea acestei boli. Efectele benefice ale razei laser sunt vizibile încă de la primele ședințe, iar pacientul nu are parte de disconfortul durerii sau al recuperării îndelungate. 

Perspectiva holistică a tratamentelor moderne 

Stomatologia holistică practicată cu succes de către echipa Life Dental Spa a stat la baza succesului clinicii. Pe scurt, stomatologia holistică vizează îmbunătățirea sănătății întregului organism, astfel că pacientul are parte, pe lângă tratamentele stomatologice, de sfaturi despre cum să prevină recidiva afecțiunilor de care a avut de suferit în trecut. Dobândirea unui stil de viață sănătos și respectarea vizitelor periodice la medicul stomatolog sunt cheia pentru menținerea sănătății orale și a întregului organism. 

Viziunea holistică Life Dental Spa se extinde, iar din luna februarie pacienții vor putea alege tratamente moderne în noua locație Life Dental Spa, situată pe strada Frumoasă, în zona Piața Victoriei. Ba mai mult, conducerea Life Dental Spa este dornică să găsească parteneri care împărtășesc viziunea stomatologiei holistice, motiv pentru care clinica realizează francize cu diferiți colaboratori!

Alege Life Dental Spa și tratamentele minim-invazive realizate cu laserul stomatologic!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW