MedLife anunță o nouă achiziție: Centrul Medical Micromedica

MedLife achiziționează pachetul majoritar al companiei Centrul Medical Micromedica, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din Moldova.

Micromedica activează pe piața de servicii medicale private încă din 1995 și oferă pacienților o gamă largă de investigații, de la consultații multidisciplinare pentru peste 28 de specialități medicale și servicii de laborator la investigații imagistice complexe.

Grupul are în componență șase unități medicale situate în orașele Piatra Neamț, Bacău, Roman, Bicaz, Roznov și Târgu Neamț, toate dotate cu echipamente medicale performante.

Potrivit reprezentanților companiei, în 2018 unitatea a înregistrat o cifră de afaceri de 18 milioane de lei.

Prin această achiziție ne consolidăm poziția în Moldova, fiind o zonă de maxim interes pentru noi. Odată cu această tranzacție, adăugăm pe harta noastră alte 6 orașe și în felul acesta extindem și mai mult granițele pentru pacienții din nord-estul țării și nu numai. Din acest moment putem anunța oficial că peste 95% dintre români pot ajunge în maximum o oră cu mașina la o clinică sau spital MedLife”, a declarat Mihai Marcu, președinte și CEO MedLife Grup.

Activăm pe piața de servicii medicale de 24 de ani și am încercat permanent să îmbunătățim gama de investigații, oferindu-le pacienților servicii de calitate. Pentru noi, parteneriatul cu MedLife reprezintă o etapă importantă în evoluția companiei. Ne bucurăm că ne alăturăm grupului lider de piaţă, că ne aliniem la standarde înalte de calitate și că vom beneficia de experiența și cunoștințele atât medicale, cât și de management”, a declarat Ștefan Botez, director general Micromedica.

Prin preluarea Centrului Medical Micromedica, grupul MedLife ajunge la un portofoliu de 26 de companii achiziționate, ultima anunțată fiind spitalul Lotus Ploiești.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW