Norvegia, primul producător european de petrol, își reduce producția

Pentru prima oară în ultimii 18 ani, Norvegia își reduce producția de petrol, alăturându-se eforturilor la nivel mondial vizând o creștere a prețului aurului negru. Concret, este vorba de o reducere cu 300.000 de barili a producției zilnice, anunț făcut de către Ministerul norvegian de resort. În fața prăbușirii cursului petrolului ca urmare a crizei sanitare declanșate de pandemia Covid-19, grupul OPEC și aliații săi, în frunte cu Rusia, au anunțat, așa cum deja se știe, încă la începutul acestei luni, decizia de a proceda la o diminuare a producției zilnice de țiței – în lunile mai și iunie – cu 9,7 milioane de barili pe zi (ceea ce reprezintă 10% din oferta mondială). OPEC a cerut și altor țări, inclusiv Statelor Unite, Canadei, Braziliei și Norvegiei, să-și aducă o contribuție la efortul vizând creșterea prețului aurului negru, prin scăderea extracției lor, în total, cu 5 milioane de barili pe zi.

Foto: By NASA – From NASA JPL. [dead link] Now at [2], [3]., Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=1338221

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. NOR.V.EG.IA. NOR-Romania, VIA, EG-Gene. Genele de la via din Romania. Genele sunt invataturi ceresti unice despre cum se infaptuieste prin Puterea Duhului Sfant intreaga Creatie dupa Casa Raiului in care stau, intre anii 2004-2070 leat 7578-7578 (lumea nevazuta si vazuta, Cosmosul infinit, Pamantul si Adam cu Eva).
    NOR.WAY. NOR-Romania, WAY. The way to Romania. Strainii sa aleaga calea spre tara noastra prin Creationismul unic din Casa Raiului in care stau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW