Olguţa Vasilescu aruncă ,,prosopul’’: ,,Personajul care i-a provocat atâta îngrijorare dispare din ecuaţie”

Lia Olguţa Vasilescu a anunţat, marţi seară, că a hotărât să-şi retragă candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării, după o discuţie cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

,,Astăzi, în urma unei discuţii cu liderul PSD, Liviu Dragnea, am luat hotărârea să îmi retrag candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puţin o lună şi jumătate de aşteptare, perioadă în care activitatea guvernamentală ar avea în continuare de suferit prin absenţa din Guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact în perioada în care România deţine Preşedinţia UE”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

De asemenea, aceasta a dat asigurări că nu a făcut ,,o miză personală din accederea într-o funcţie guvernamentală’’ şi speră că preşedintele Klaus Iohannis va accepta cât de curând viitoarea nominalizare pentru portofoliul de la Ministerul Dezvoltării.

,,Nu am făcut o miză personală din accederea într-o funcţie guvernamentală, dar sunt convinsă că, aşa cum am reuşit să deblochez proiecte mari de infrastructură locală în mandatul de primar sau să pun în aplicare aproape tot programul de guvernare pentru Ministerul Muncii, aş fi reuşit să deblochez proiecte mari de infrastructură locală, regională şi naţională în cadrul ministerelor unde PSD m-a nominalizat. (…) Sper că preşedintele Klaus Iohannis va numi urgent viitoarea nominalizare pentru funcţia de ministru din partea partidului care a câştigat alegerile parlamentare, renunţând la blocarea Guvernului României prin încălcarea repetată a legilor şi Constituţiei, în condiţiile în care personajul care i-a provocat atâta îngrijorare dispare din ecuaţie”, a mai spus deputatul PSD.

,,Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis! ”

,,Olguța Vasilescu a fost unul dintre cei mai buni miniștri ai guvernării PSD. A reușit să ducă la bun sfârșit Legea salarizării unitare, care a adus ordine și echitate în salarizarea personalului bugetar. A finalizat Legea pensiilor care oferă pensionarilor din România o justă retribuție pentru munca de o viață. În mandatul său salariații și pensionarii din România au cunoscut cele mai mari majorări de venituri care s-au acordat vreodată. A reușit să cultive o bună relație cu sindicatele și a realizat punct cu punct promisiunile PSD din domeniul social. Cu siguranță România ar fi putut avea un foarte bun ministru la Dezvoltarea Regională. Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis!”, au transmis social-democratii pe Facebook.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW