7.8 C
București
luni, 8 martie

ORIENT asigură soluţii optime de transport mărfuri rutier, feroviar, aerian și maritim

Trăim într-o lume aflată în mare viteză și deși suprafaţa globală este una foarte extinsă, avem avantajul de a găsi în imediata apropiere și la costuri accesibile produse din cele mai îndepărtate colţuri ale planetei.

Toate acestea se datorează în primul rând companiilor de transport internaţional care operează zilnic sute de mii de camioane, mii de avioane cargo și sute de trenuri și vapoare cu capacitatea de a livra medicamente, fructe, alimente, textile, produse industriale, electronice, electrocasnice sau orice alt produs pe care piaţa liberă a consumatorilor îl cere.

Fluxul mare de transport al mărfurilor generat de globalizarea pieţelor a dus la o necesitate în creștere pentru identificarea soluţiilor optime de transport. De multe ori este nevoie de combinarea mijloacelor de transport pentru acoperirea distanţei dintre continente: pentru traversarea oceanelor se apelează la transport aerian cu avioane cargo sau transport maritim cu vapoare, iar pentru distanţele continentale avem opţiunea transportului rutier de marfă cu camioanele, transport feroviar cu trenurile sau transport fluvial cu nave de mici dimensiuni.

Deși toate sunt la îndemână și internetul este un mijloc rapid de a găsi informaţiile necesare despre operatori de transport din toate colţurile lumii, organizarea transportului multimodal și eficientizarea costurilor nu este o joacă de copii. Aici intervin profesioniștii cu experienţă, care organizează frecvent acest tip de transporturi, deţin know-how-ul de specialitate și reprezintă companii de încredere care au încheiate parteneriate cu operatori serioși de transport la nivel mondial. Aceștia fac diferenţa în favoarea costurilor optime și a timpilor îmbunătăţiţi de livrare a mărfurilor la destinaţie.

ORIENT este o companie românească fondată în 1991 cu scopul de a deveni un transportator rutier de mărfuri la nivel naţional. O dată cu deschiderea graniţelor spre Europa, Asia și Orientul Mijlociu, ORIENT și-a extins zona de activitate către transportul internaţional de mărfuri pe cale rutieră și a început să diversifice metodele de transport oferite, concomitent cu cererile apărute din partea clienţilor. Astfel au apărut în ofertă serviciile de transport agabaritic pentru mărfurile de mari dimensiuni (containere, utilaje agricole, utilaje de construcţii, grinzi metalice, structuri eoliene, transformatoare, silozuri, etc.) și transporturi speciale pentru produsele periculoase ce prezintă risc de explozie. 

Organizarea acestor noi tipuri de transporturi a implicat și identificarea soluţiilor pentru încărcare/descărcare cu automacarale, escortarea convoaielor și eliberarea autorizaţiilor de transport specifice ţărilor tranzitate. ORIENT oferă astăzi soluţii complete pentru toate aceste necesităţi.

În anul 2020, datorită profesionalismului și calităţii serviciilor oferite, ORIENT se află în top 10 forwarderi din domeniul transporturilor activi pe piaţa din România. Este o încununare a eforturilor depuse timp de peste 30 de ani de către echipa de management și totodată de către echipa de soluţionare a cererilor de transport.

Echipa ORIENT numără în jur de 100 de dispeceri foarte bine pregătiți, cu mulți ani de experiență, care se asigură de fiecare dată că bunurile ajung la destinație în intervalul de timp stabilit și în condiţii de siguranță. Toate transporturile sunt preluate și monitorizate de către un personal specializat și bine instruit.

Compania este deschisă oricărui tip de colaborare cu firmele de export sau import din România și Europa și depune toate eforturile necesare pentru găsirea soluțiilor optime pentru transport.

ORIENT vă garantează prețuri avantajoase, livrarea mărfurilor la timp și o bună relație a personalului cu clienții. Mai multe informaţii se pot obţine pe site-ul firmei www.spedorient.com.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW