7.1 C
București
joi, 21 ianuarie

Planificarea eficienta a montajului de ferestre pentru locuinta

Demararea unui proces de inlocuire si instalare a ferestrelor noi a casei poate fi destul de dificil. Intelegerea procesului de instalare, precum si a sarcinilor necesare pentru a finaliza proiectul, va poate ajuta sa asigurati o instalare de ferestre din termopan fara probleme.

Una dintre deciziile luate pentru inlocuirea ferestrelor din casa dvs. sunt cateva sarcini critice care trebuie finalizate. Prima dintre acestea este masurarea deschiderii. Acest lucru este crucial, intrucat casele se aseaza, multe deschideri ale ferestrelor tind sa nu mai aiba aceasi dimensiune, datorita faptului ca o casa in functie de materialul din care a fost conceputa. Faceti o masuratoare in partea de jos a deschiderii dintr-o parte in alta. Apoi faceti aceeasi masurare in partea de sus, pe inaltime. Este, de asemenea, important sa faceti inca doua pana la trei masuratori in locuri din mijloc, deci daca exista o discrepanta mare intre masuratorile de sus si de jos, aceste citiri secundare vor ajuta la afisarea modificarilor. Impreuna cu aceste masuratori acdresati-va unui magazin de tamplarie din pvc la adresa https://citywindows.ro/ pentru a va plasa comanda. Uneori, va ajuta sa aduceti o imagine a ferestrei dvs. curente din interior si din exterior, astfel incat agentul de vanzari sa poata intelege cu adevarat dimensiunea ferestrei pe care incercati sa o inlocuiti.

Alegerea modelului potrivit de fereastra se face in functie de buget, de clima, de numarul de camere, feronerie si de numarul de foi de sticla, doua sau trei dupa caz. Unele dintre cele mai cunoscute si mai apreciate modele sunt cele din marca Salamander, Veka sau tamplarie pvc Rehau. Toate aceste brand-uri sunt de calitate superioara si ofera locuintei un grad ridicat de izolare termica si fonica dar si o rezistenta crescuta de functionare si de manipulare in timp.

Dupa ce ati primit produsele noi, urmatorul pas este sa eliminati vechea fereastra. Asigurati-va ca retineti cum este instalata actuala ferestra, deoarece veti dori sa o inlocuiti cu cea noua in acelasi mod. Aveti grija sa nu deteriorati cadrul. Acest lucru va va economisi timp si bani, deoarece inlocuirea unui cadru de fereastra deteriorat economiseste mult mai multa energie pentru locuinta. Verificati de doua ori masuratorile pe care le-ati luat mai sus anterior pentru a va asigura ca lucrurile arata in continuare bine. De asemenea, verificati daca deschiderea este nivelata si plata, aceasta poate determina daca trebuie sau nu sa utilizati pene la montajul ferestrei.

Urmatorul pas este instalarea efectiva a ferestrei. Majoritatea oamenilor tind sa aiba un profesionist care face acest lucru, deoarece neputand sa-l instalati corect va poate lasa intr-un blocaj avand o gaura mare in perete. Daca alegeti sa faceti acest lucru singur, asigurati-va ca il instalati in acelasi mod in care a fost instalat cel anterior. Asigurati-va ca utilizati pene atat de mult cat este necesar pentru a o mentine cat mai nivelata posibil. Adaugati suruburile pe fiecare latura a ferestrei printr-o prindere ferma in peretele casei.

Ultimul pas este etansarea ferestrei casei. De obicei, acest lucru se face cu un calas impermeabil. Exista o spuma de izolare prin pulverizare pe piata care poate fi utilizata la fel de eficienta, numita spuma poliuretanica. Asigurati-va ca completati intregul spatiu dintre pereti si fereastra. Poate fi necesar sa reveniti in cateva ore dupa ce prima aplicare a fost uscata si sa verificati daca exista aer care circula prin decalaj. Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa tineti un chibrit aprins langa sigiliu. Daca flacara se misca, aveti de facut mai multe etansari. Procesul de etansare ofera o bariera eficienta din punct de vedere energetic pentru elemente, precum si face fereastra impermeabila impotriva ploii si a zapezii.

Instalarea unei ferestre necesita destul de multa planificare si cercetare. Asigurandu-va ca urmati procesul si ca aveti grija de detalii, puteti garanta ca instalarea ferestrei dvs. va fi una de succes.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW