PNL, hotărât să îngenuncheze PSD: ,,Niciodată n-am avut o şansă ca acum să-l îngenunchem’’

Fostul co-preşedinte al PDL, aflat pe poziţia a patra pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, Vasile Blaga, a declarat, marţi, la mitingul electoral liberal de la Suceava, că alegerile din 26 mai reprezintă cea mai bună şansă pentru a îngenunchea PSD, informează Agerpres.

,,De 30 de ani ne batem cu PSD-ul care, într-adevăr, este cea mai proastă formă a lui, dar încă nu-i învins. Să nu ne culcăm pe-o ureche (…) Niciodată n-am avut o şansă ca acum să-l îngenunchem (…) PSD-ul care spune că vrea să fie patriot în Europa. Într-o Europă care nu-l vrea. Cei din familia lor europeană vor să-i dea afară. Păi de ce mai vor să meargă acolo, atunci? Ăştia care au spus că vor să facă nu ştiu câte spitale regionale, nu fac niciunul. De autostrăzi nu se ocupă. Au făcut ca preţurile să crească halucinant. Săptămâna trecută, în Bucureşti, un kil de cireşe era la acelaşi preţ ca mielul de Paşti, 100 de lei. Ăsta-i PSD-ul”, a declarat liderul liberal.

PSD nu este singurul ,,inamic”

De asemenea, Blaga a ţinut să sublinieze faptul că formaţiunea din care face parte nu are ,,prieteni în această campanie” şi că intră în competiţie inclusiv cu cei din Opoziţie.

„Noi suntem în competiţie şi cu cei din Opoziţie, nu avem prieteni în această campanie, pentru că un partid are o singură zestre, numărul de voturi. Atunci putem discuta de tot felul de alianţe. Până atunci, trebuie să demonstrăm că suntem cel mai putenic partid, nu de dreapta, ci din România”, a mai declarat acesta.

,,N-au bani să dea pensii şi salarii ”

Totodată, el le-a spus participanţilor la miting că PNDL este un program prin care PSD ”prosteşte” primarii, inclusiv liberali, în condiţiile în care Guvernul nu are bani pentru salarii şi pensii, conform sursei citate.

,,Acum vor să mai prostească primarii, şi pe unii de la noi care-s mai slabi de înger, cu Programul Naţional de Dezvoltare. Cică au ei 10 miliarde de euro. Păi ei n-au bani să dea pensii şi salarii, că au luat 3 miliarde de euro împrumut pe 30 de ani, că o să trebuiască să-i plătească strănepoţii noştri. Ăştia-s PSD-ul”, a spus Vasile Blaga.- PUBLICITATE -

3 COMENTARII

  1. Uite cine vorbeste. Voi ati taiat pensii si salarii, acum numai grija romanilor nu aveti voi.Vreti sa luati din nou ciolanul.

    • Din păcate mulți au memoria scurtă.Blaga vorbește de PSD?Au uitat ce și cum și-au bătut joc de poporul ăsta timp de 12 ani când erau la guvernare?Au uitat că au mărit TVA de la 19 la 24%?Au închis spitale,au tăiat salarii,au impozitat pensiile cu încă 15%,au tăiat ajutoarele pentru persoanele cu handicap.A uitat că au impus ca persoanele cu handicap major să se prezinte (uneori pe targă)la comisiile medicale?Astea se uită repede.Nu sunt adeptul vreunui partid,dar să nu-i uităm nici pe unii nici pe alții.Gândiți bine înainte să le dați votul.Votați cum vă dictează conștiința nu după cum încearcă unii să vă prostească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW