-4.2 C
București
marți, 19 ianuarie

Președintele PNL vede doar realizări ale Guvernului și îl susține pe Bode

Klaus Iohannis a susținut astăzi o nouă conferință de presă în care a vorbit singur, nu a primit nici o întrebare serioasă, iar unele răspunsuri au fost de-a dreptul șocante.

Întrebat despre accidentul provocat de mașina ministrului Bode care a circulat pe contrasens în mai multe zone cu vizibilitate zero, Iohannis a răspuns: „se vede încă o dată, din păcate, foarte clar nevoia dezvoltării infrastructurii”.

Iohannis nu vede că problema în acest caz este încălcarea flagrantă a regulilor de circulație și faptul că este președinte de aproape șase ani, timp în care în România nu s-a construit aproape nimic în materie de infrastructură.

Mai mult, Iohannis nu crede că Bode ar trebui să demisioneze, uitând că într-un caz similar, cel al lui Gabriel Oprea, era printre cei mai vocali în atacurile la adresa acestuia.

Autovehiculul în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicat într-un accident rutier, duminică, pe DN 7, în zona localităţii Drăganul, din judeţul Argeş.

În mai multe filmări publicate pe rețele de socializare se vede cum mașina acestuia circulă continuu pe contrasens în zone cu depășirea interzisă, linie continuă și fără vizibilitate.

Ca de obicei, Iohannis nu a uitat să laude realizările Guvernului Orban și să atace din nou PSD, în total dispreț pentru cetățeni și constituție.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW