Rata de infectare în București a ajuns la 13,6 la mia de locuitori

Raluca Tindeche (b1tv.ro)

Rata de infectare a trecut de 13 în București, raportarea oficială de duminică a DSP indicând o incidență cumulată a cazurilor de COVID-19 de 13,6.

Situația din celelalte sectoare este: în sectorul 2 – 14,04 la mie, în sectorul 3 – 11,25 la mie, în sectorul 4 – 13,67, în sectorul 5 – 14,08 și în sectorul 6 – 14,54.

În urmă cu o lună, în 10 septembrie, incidența era 1,33 la mia de locuitori, potrivit DSP.

Prefectura București a adoptat sâmbătă noi măsuri pentru gestionarea pandemiei de coronavirus: program decalat la muncă și mai multe controale în piețe și malluri.

Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a decis joi ca masca de protecție să devină obligatorie și în Capitală. Aceasta va fi purtată atât în interior, cât și în exterior, în toate spațiile publice.

Mai multe restricții pentru persoanele nevaccinate sunt în vigoare din 3 octombrie. Astfel, acestea nu mai pot ieși din case după ora 20.00 decât cu un motiv întemeiat, fiind în vigoare o carantină de noapte. Restaurantele și cafenelele sunt deschise, dar doar până la ora 0.00, iar accesul este permis numai celor care sunt vaccinați sau trecuți prin boală, care prezintă certificatul verde. Magazinele se închid de la 22.00.

- PROMO - img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW