luni, 1 iunie, 2020
17.3 C
București

Sâmbătă, 4 aprilie, zi de doliu național în China, în memoria victimelor COVID-19

China organizează sâmbătă un doliu național pentru martirii decedați în cadrul luptei împotriva maladiei provocate de coronavirus (COVID-19), precum și în onoarea tuturor compatrioților chinezi victime ale virusului ucigaș.

Potrivit agenției de presă Xinhua, în cursul comemorării, în toată țara, la toate ambasadele și consulatele chineze din lume vor fi arborate drapele naționale în bernă și vor fi suspendate toate activitățile recreative publice. Sâmbătă, la ora 10.00, cetățenii de pe întreg teritoriul Chinei vor păstra trei minute de reculegere în memoria celor dispăruți. Concomitent, vor avea loc raiduri aeriene și vor fi declanșate sunetele sirenelor, claxoanele vehiculelor, ale trenurilor și vapoarelor.

Potrivit bilanțului oficial anunțat joi, în partea continentală a țării au fost înregistrate în total 81.620 cazuri de contaminați cu coronavirus și 3.322 de persoane decedate în urma maladiei provocate de același virus.


Photo by CEphoto, Uwe Aranas or alternatively © CEphoto, Uwe Aranas, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=32396893

- Publicitate -

2 COMENTARII

  1. De ce a inceput pandemia COVID-19 in China? Din cauza asasinarii mult-regretatilor Sfinti Prooroci Enoh si Elisei in anul 2004. Cum asa? In anul 2019 cand a inceput pandemia se implinesc 15 ani de la asasinarea lor, care reprezinta numarul literelor numelui fratelui BUDDHA. 1+5=6 BUDDHA.

  2. In mod “normal” (inainte de epidemie), in China mureau cam un milion si jumatate de oameni pe luna, in accidente auto, de boli de inima, cancere etc. Pe glob, mor in fiecare luna de 6 ori mai multi oameni ca in China, populatia Terrei fiind de peste 10 miliarde indivizi si durata mediu de varsta cam de 70 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Misiune reușită: Capsula rachetei SpaceX s-a conectat cu Stația Spațială Internațională

Duminică, după 19 ore de zbor, capsula Crew Dragon cu cei doi astronauți americani la bord s-a...

Ziua Copilului vine cu terase, plaje redeschise și deplasări fără restricții

Ziua Copilului, 1 iunie, aduce o a doua etapă de relaxare a restricțiilor impuse de Guvern pentru...

SpaceX: decolare reușită la primul zbor cu echipaj uman exclusiv american

Acest zbor este de o extremă importanţă pentru NASA. Începând din 2011 și după retragerea navetelor spațiale,...