Staţia de metrou Pipera – un pericol pentru călători

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2: „Pentru siguranţa cetăţenilor este necesară încă o ieşire a staţiei de metrou Pipera şi controale ale pompierilor”.

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a solicitat ministrului Transporturilor, Lucian Şova, să demareze procedurile necesare pentru construirea unei căi de acces suplimentare a staţiei de metrou Pipera.

„Zona este foarte aglomerată şi, tranzitată zilnic de peste 65.000 de persoane. Este inadmisibil ca traficul pietonal să fie congestionat din cauza unei singure ieşiri a staţiei de metrou Pipera. Există riscuri pentru cetăţeni din cauza lipsei condiţiilor de evacuare şi a îngreunării accesului rapid al maşinilor de intervenţie, în cazul producerii unui eveniment tragic”, a declarat Dan Cristian Popescu.

Viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu a cerut conducerii ISU Bucureşti-Ilfov să demareze o serie de controale pentru identificarea şi prevenirea situaţiilor de risc, precum şi pentru facilitarea condiţiilor de evacuare a persoanelor şi accesul rapid al maşinilor de intervenţie în cazul producerii unui eveniment tragic în perimetrul respectiv.

„Nu trebuie să aşteptăm să se întâmple o nenorocire pentru a ne ocupa de lucrurile cu adevărat importante pentru oameni. Cetăţenii care plătesc impozite trebuie să beneficieze de o infrastructură sigură şi decentă”, a mai declarat Dan Cristian Popescu.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW