Talibanii cer încetarea evacuării afganilor. Femeile funcționare își pot relua lucrul „când securitatea le va fi asigurată”

«Experți afgani» sunt exfiltraţi de către americani și aliații lor, a denunţat purtătorul de cuvânt al talibanilor, Zabihullah Mujahid, avertizând că noul regim taliban se opune ferm depășirii termenului-limită al evacuărilor, 31 august. «Occidentalii nu trebuie să evacueze din Afganistan decât străinii, nu și afganii cei mai calificați. «Experți afgani, precum inginerii, sunt exfiltraţi de către americani și aliați, dar noi le cerem să înceteze astfel de acțiuni», a spus Zabihullah Mujahid la o conferință de presă ținută la Kabul. Cu același prilej, el a comunicat femeilor afgane angajate ale administrației că pot reveni la lucru «atunci când securitatea le va fi asigurată». Interesantă precizarea purtătorului de cuvânt: «Noi vrem ca ele să muncească, dar atunci când vor fi în securitate. Până atunci, să rămână acasă».

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. Afngabistanul Este prima mare victorie la nivel planetar a nevaccinatilor (talibanii) impotriva vaccinatilor (masoneria internationala si cei care au imbuliNATO) !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW