1 C
București
marți, 26 ianuarie

Top 5 tipuri de băuturi cumpărate online de Black Friday

Black Friday este ocazia perfectă pentru a-ți suplimenta cu băuturi alcoolice barul de acasă, pentru a te pregăti de sărbătorile ce vor urma sau pentru a încerca tipuri noi de băuturi decât cele pe care le consumi în mod obișnuit. Pentru a veni în ajutorul tău, am făcut și noi o selecție a cinci tipuri de băuturi alcoolice pe care le poți achiziționa în perioada reducerilor. Profită de momentele de relaxare ce vor veni cu ocazia sărbătorilor alături de o băutură bună, autentică și de calitate.

Whisky Jameson Original

Interesul pentru Irish Whisky este în continua creștere. Cel mai bun whisky irlandez este Jameson, iar de Black Friday îl poți achiziționa la un preț redus.

Jameson Original este un blend ce are arome lemnoase, note dulci de vanilie, malt și condimente, toate împrumutate din procesul de maturare de cel puțin  4 ani în butoaie de sherry. Acest sortiment de whisky este triplu distilat, având un profil aromatic armonios, compus din fructe de livadă, nuci, vanilie, condimente și accente de sherry. În mirosul său se regăsesc note florale, lemnoase și tonuri proaspete de iarbă proaspăt tăiată. Jameson Original este cunoscut la nivel mondial și îndrăgit chiar și de cei mai pretențioși degustători.

Cognac Remy Martin VSOP

A doua categorie de băuturi alcoolice vizitată de Black Friday este cea a coniacului. Remy Martin VSOP este unul dintre cele mai populare și consumate băuturi alcoolice din lume.

Remy Martin VSOP este un coniac puternic, intens și elegant. Acesta este produs din eaux-de-vie provenite din podgoriile din Cognac Grande Champagne și Petite Champagne. Astfel de eaux-de-vie oferă un potențial de maturare excepțional și sunt cunoscute sub numele de Cognac Fine Champagne.

Remy Martin VSOP are o mireasmă intensă de vanilie, urmată de note de caise coapte, mere și esențe florale elegante. Gustul este unic, dat de armonia perfectă dintre fructele coapte și notele subtile de lemn dulce.

Rom El Dorado Special

El Dorado Special 15 ani este un rom ce face parte din categoria rom dark. Acesta are o concentrație alcoolică de 43% și este originar din Guyana, Caraibe. De Blak Friday, El Dorado Special 15 ani a fost trecut în listele multor cumpărături și asta pentru că este un rom exotic extrem de apreciat. Gustul bogat în arome de prune, mere caramelizate, cafea, condimente și ciocolată și mirosul în care se resimt note de fructe tropicale și condimente, fac ca acest rom să fie foarte versatil, putând fi consumat atât în cocktailuri cât și în stare pură.

Vin Grand Cru Chardonnay Tenuta Rapitalà

Grand Cru Chardonnay Tenuta Rapitalà este un vin cu adevărat îndrăgit de toată lumea. Datorită faptului că îmbină cu succes tradiția franceză de vinificație, unicitatea regiunii siciliene și lumină puternică a soarelui, gustul acestuia este aromat, bine definit și extrem de plăcut.

Grand Cru Chardonnay Tenuta Rapitalà se potrivește perfect cu momentele importante, cu petrecerile sau cu serile festive din familie.

Vodka Absolut Blue

Absolut Vodka este o vodka gustoasă, clasică, distilată din grâu. Reteta după care este produsă are peste 30 de ani, iar designul sticlei este inspirat de sticlele ce se foloseau pentru depozitarea lichidelor medicamentoase în secolul al XVIII-lea.

Datorită gustului și aromei desăvârșite, vodka Absolut este ideală pentru prepararea cocktailurilor cu care îți poți impresiona apropiații. Profită de reducerile de Black Friday și fă-ți un stoc de vodcă pentru că vei avea nevoie.

Black Friday este o perioadă foarte așteptată a anului. Reducerile prețurilor chiar în imediata apropiere a sărbătorilor te ajută să ai pe masa doar băuturi alese. Profită de ele și alege ceea ce îți place.

Have a nice drink!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW