Tot ce trebuie să știi despre telefonul Huawei P30 Pro raportat la celelalte terminale din seria sa

Acum că seria Huawei P40 este de mult timp pe piață și deja ne așteptăm ca în curând să apară și alte noi terminale de la cel mai popular producător de telefoane mobile din China, la prima vedere ar părea că nu mai are nicio relevanță să aducem în discuție seria P30. Dar pentru că terminalele ei dispun de serviciile Google și în primul rând sunt dotate cu lentile Leica, foarte performante chiar și la această oră, seria P30 rămâne deocamdată un subiect de discuție relevant, mai ales pentru faptul că un dispozitiv din această colecție poate fi achiziționat la ora actuală la un preț mult mai scăzut decât atunci când și-a făcut apariția pe piață, fiind astfel și un cadou potrivit pentru sărbători.

Seria P de la Huawei a fost și este o serie care s-a concentrat în special pe performanțele camerelor foto. Pe site-ul androidcentral.com dispozitivele din seria P20 erau numite “regii camerelor”, iar acest lucru ar trebui să spună multe și despre seria P30 deoarece aptitudinile aparatelor ei sunt cu mult superioare.

O privire în ansamblu asupra seriei Huawei P30

Atât Huawei P30, cât și Huawei P30 Lite sunt niște dispozitive remarcabile din toate punctele de vedere. Dar niciunul dintre ele nu se compară Huawei P30 Pro, un telefon cu o cameră cum nu s-a mai pomenit până la el, dar și o autonomie excelentă, motiv pentru care rămâne unul din terminalele noastre preferate când vine vorba de dispozitive cu sisteme Android. Pe de altă parte, indiferent dacă vrei să investești într-un terminal nou, în ceea ce privește design-ul, poți să dai mai multă personalitate oricărui dispozitiv cu un set de huse Huawei P30 Pro, huse Huawei P30 Lite sau huse Huawei P40 Pro de la Itelmobile, care să-i ofere aspectul pe care ți-l dorești.

Seria Huawei P30 și-a făcut update-ul la sistemul de operare Android 10 anul trecut, în luna noiembrie pentru terminalele Huawei P30 și Huawei P30 Pro și anul acesta, în luna martie, pentru terminalul Huawei P30 Lite. Astfel, oricare din aceste terminale este destul de impresionant în ceea ce privește sistemul de operare, dar și interfața.

Prin ce se remarcă Huawei P30 Pro față de celelalte dispozitive din seria sa?

Acum există foarte multe terminale extraordinare cu sistem Android. Dar chiar și cu o așa ofertă, Huawei P30 Pro rămâne unul dintre cele mai bune, reușind să se remarce pe piață ca o nestemată cu istorie.

În primul rând, Huawei P30 Pro oferă utilizatorilor săi toate funcțiile de bază la care se pot aștepta de la un terminal al secolului XXI. În plus, datorită procesorului său, dar și memoriei RAM mai mult decât suficiente chiar și în variantele convenabile ca preț, Huawei P30 Pro este un smartphone destul de rapid.

În ceea ce privește camera foto, principalul motiv pentru care Huawei P30 Pro a făcut atâta vâlvă la vremea sa, putem spune că avem parte de un sistem versatil, ce încă nu a fost complet depășit ca abilități nici măcar de cele mai recent lansate flagship-uri de pe piață.

Setup-ul camerei lui Huawei P30 Pro este format dintr-un senzor principal de 40 MP, unul wide-angle de 20 MP și unul telephoto de 8 MP și 5x zoom optic, de neegalat. Pe lângă toate acestea, mai are și un senzor Time of Flight în legătură cu care părerile utilizatorilor sunt împărțite în ceea ce privește necesitatea. Dar cel puțin din experiența noastră, în calitate de mari amatori ai fotografiilor făcute bine, considerăm că acest tip de lentilă este o dotare importantă, mai ales când vine vorba de portrete.

În ceea ce privește componentele interioare, nu ar trebui să mire pe nimeni faptul că Huawei P30 Pro este echipat cu un un procesor Kirin 980 de ultimă generație la fel ca și varianta standard a seriei, 6 sau 8 GB de memorie RAM în funcție de variantă și 128, 256 sau 512 GB de memorie internă. Mai mult capacitatea de stocare se poate și extinde cu ajutorul unui nano card.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW