Uniunea Europeană dispune de suficiente doze pentru a vaccina 70% din populația adultă

Anunțul a fost făcut de Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, responsabilitatea administrării dozelor revenind guvernelor celor 27 state membre ale Uniunii. În opinia domniei sale, Uniunea Europeană și-a ținut promisiunea. Numai că unele state au un ritm mai rapid de vaccinare decât altele. Programul UE de achiziționare comună a vaccinurilor, gestionat de Comisia Europeană, a furnizat 330 milioane de doze de vaccin Pfizer, 100 milioane AstraZeneca, 50 milioane doze Moderna și 20 milioane Johnson&Johnson. Toate, cu excepția vaccinului Johnson&Johnson, cer injectarea a două doze pentru atingerea eficienței maxime. În Uniunea Europeană trăiesc 366 milioane de adulți. În acest weekend, a subliniat dna von der Leyen, noi am livrat suficiente vaccinuri statelor membre ale UE pentru a vaccina complet cel puțin 70% din populația adultă. «Covid-19, a mai spus domnia sa, nu este încă învins, dar suntem gata să continuăm furnizarea de vaccinuri, inclusiv contra noilor variante». Acum, a insistat dna Von der Leyen, «statele membre trebuie să facă tot posibilul pentru ca vaccinarea să progreseze. Numai atunci vom fi cu toții în siguranţă… Numai împreună vom putea ieși bine din această criză».

Potrivit Centrului european de prevenire și control al maladiilor, doar 44,1% din europenii cu vârste peste 18 ani sunt la ora actuală total vaccinați în Uniunea European și spațiul economic european.


- PUBLICITATE -

3 COMENTARII

 1. @ Dacă remarcați faptul că juriști celebri precum Cristian Diaconescu, Victor Ponta, Adrian Năstase, etc. , au lăsat magistratura și s-au apucat de politică, justiția ajungând cum a ajuns să funcționeze, ați putea gândi cum va funcționa medicina după ce Rafila, Străinu-Cercel, Tătaru, etc. s-au făcut și politicieni, ? De exemplu, dacă vaccinul funcționează așa cum descrie Străinu-Cercel și afectează compoziția sângelui, atunci funcționarea vaselor capilare ,responsabile cu transmiterea sângelui, substanțelor hrănitoare, a oxigenului , la celulele din organe, din glande , deci din organism, deci funcționarea vaselor capilare ar putea fi alterată contribuind la insuficiențe funcționale ale zonelor din organism , organe, glande, unde vasele capilare, a căror funcționare ar fi alterată sunt așezate, vase capilare care ar trebui să funcționeze pentru alimentarea celulelor cu plasmă, substanțe hrănitoare, oxigen și ar trebui să preia ceea ce celulele eliberează după ce se hrănesc, ? Deci, dacă organismele se hrănesc și cu anticorpii produși de vaccin pentru a nu fi afectată compoziția sângelui care ar putea altera funcționarea vaselor capilare dim organism, organe, glande, etc., ?

  & Deci, și dacă anticorpii care nu sunt necesari organismelor sunt precum mărfurile de la fabricile ce lucrează pe stoc și nu au cerere pentru marfa produsă, ?

  • Asta cu covid 19 e ca razboiul iraniano-irakian din anii 1980. Victimele erau , potrivit iranienilor:
   –Armata revolutionara islamica a ucis 30.000 de soldati irakieni ieri, in luptele din apropierea fluviului Eufrat !
   Irakienii:- In luptele de ieri din apropierea Eufratului am pierdut 8 soldati ai armatei revolutionare conduse de partidul BAAS arab socialist, dar am ucis 20.000 de dusmani iranieni.
   Acum 30 de ani, Ceausescu a fost executat pentru moartea a 60.000 de romani in revolutia din 1989, care s-au dovedit a fi 900 dupa renumarare.

 2. ” Uniunea Europeană dispune de suficiente doze pentru a vaccina 70% din populația adultă ” .
  Toate-s bune … si frumoase’n ghilimele ! Dara … ghilimeii chinezi / care cadeau ca mustele pe strazi , unde-s ? Lamuri-ti-ma … voi / creieri de gaste tampite !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW