VTEX a fost numită „Vizionară” de către Gartner

Este cel de-al doilea an consecutiv în care VTEX se află în categoria „Vizionară” a raportului Magic Quadrant, realizat de Gartner

VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț digital, lideră în accelerarea transformării comerțului din America Latină, care se extinde în prezent la nivel global, a fost recunoscută de către Gartner drept Vizionară în ediția din acest an a raportului Magic Quadrant for Digital Commerce.

Este al doilea an consecutiv în care VTEX a fost numită Vizionară în Magic Quadrant, pe baza progresului global accelerat înregistrat de VTEX pe parcursul unui an de succes, marcat de trei achiziții și listarea la bursă.

Suntem încântați de faptul că, încă o dată, suntem recunoscuți drept vizionari în sectorul comerțului digital de către Gartner, o autoritate importantă în domeniul nostru. Este un moment esențial pentru noi, un rezultat care subliniază ambiția neobosită a echipei noastre care contribuie la transformarea comerțului digital și la construirea experiențelor moderne și personalizate pentru consumatorii clienților noștri”, a declarat Mariano Gomide de Faria, fondator și co-CEO la VTEX.

În urma listării la Bursa de la New York, această recunoaștere demonstrează brandurilor de tip enterprise că VTEX oferă o platformă unică, flexibilă și completă, care include funcționalități native de marketplace, management al comenzilor (OMS) și un ecosistem conectat de comerț digital”, adaugă Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA SVP în cadrul VTEX.

Nominalizarea Gartner către VTEX a fost acordată în noua ediție a raportului Magic Quadrant, dedicată furnizorilor de comerț digital, publicată la 31 august 2021. Potrivit Gartner: „Până în 2023, prețurile pentru platformele de comerț digital B2C vor fi cu 30% mai mici decât în 2019 datorită procesului de transformare a funcționalităților și implementărilor de tip headless”. Raportul mai menționează: „Gartner definește platforma de ecommerce drept tehnologia de bază care le permite clienților să achiziționeze bunuri și servicii printr-o experiență interactivă, de tip self-service. Platforma furnizează toate informațiile necesare pentru ca un client să poată lua decizia de cumpărare și folosește date și algoritmi care se asigură că plata se face doar pentru prețul final al comenzii”.

Pentru un exemplar gratuit al raportului Magic Quadrant for Digital Commerce al Gartner pe anul 2021, faceți click aici, sau, pentru informații suplimentare despre VTEX, capacitățile sale de comerț și marketplace și colaborarea sa cu unele dintre cele mai mari branduri din lume, vizitați www.vtex.com/ro.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW