5 criterii de luat în considerare când vrei să achiziționezi o casă

Dacă ai luat deja această hotărâre majoră în viața ta și vrei să achiziționezi o casă pentru tine și familie există anumite criterii de care trebuie să ții cont. Tocmai pentru că nu a fost o decizie ușoară, este important să nu te grăbești și să verifici dinainte dacă locuința aleasă îndeplinește într-adevăr toate nevoile tale.

De ce să ții cont atunci când cumperi o casă

Programează vizionări

Dacă vrei să cumperi o casă la cheie și vrei să te lași impresionat de tehnologie modernă și un raport calitate-preț bun, programează o vizionare pentru casa ADNBA. O astfel de proprietate aflată în mijlocul naturii, într-un cartier nou și conceput la cele mai înalte standarde poate îndeplini toate nevoile unei familii, pe lângă designul futurist pe care îl oferă.

Cu siguranță îți dorești o locuință care să arate cât mai bine, să fie încăpătoare și poziționată într-o zonă rezidențială ușor accesibilă. Vizionează casele care se încadrează între aceste criterii și ia o decizie împreună cu familia astfel încât să fiți cu toții mulțumiți de rezultatul final.

Gândește-te la viitor

Nu uita că o casă este o achiziție pe termen lung și este important să o vizualizezi și peste zece ani sau chiar mai mult. De aceea îți recomandăm să cumperi o casă nouă, gata pentru a primi locatari, în loc să achiziționezi o casă veche care va avea nevoie de multe renovări și investiții în plus.

Ia în calcul evoluția tehnologiei pe toate planurile din zilele noastre care a contribuit foarte mult la rezistența în timp a caselor nou construite. Faptul că o casă nu a fost locuită înainte și a fost ridicată recent este un criteriu demn de luat în calcul atât în plan practic, cât și pe plan psihologic. Tocmai pentru că îți dorești un nou început, nu neglija acest aspect. 

Verifică bine zona

În special dacă ai copii, verifică dacă în zonă se află o grădiniță sau o școală și informează-te cu privire la facilitățile pe care le oferă celor mici. Același lucru se aplică și în cazul magazinelor, saloanelor sau sălilor de sport. În general, cartierele rezidențiale moderne aflate încă în dezvoltare oferă din ce în ce mai multe astfel de beneficii: de la cafenele și restaurante la magazine cu haine.

Este important să poți avea la îndemână o farmacie sau un magazin alimentar atunci când ai vreo urgență. Și mai importantă este siguranța ta și a familiei în cartierul pe care l-ați ales. Cartierele rezidențiale oferă adesea avantajul barierelor și faptul că nu oricine poate intra în zona respectivă. Pune siguranța pe primul plan și vezi dacă nevoile tale pot fi îndeplinite cât mai mult posibil de cartierul ales. 

Ține cont de buget

Pe lângă suma achitată pentru casă și teren cu siguranță vor apărea mici modificări ulterioare sau costuri pe care nu le-ai luat în calcul dinainte. Dacă ai aplicat pentru un credit imobiliar este important să identifici din timp care ar putea fi aceste costuri suplimentare pentru a putea prevedea cât mai bine ce îți rezervă viitorul. 

Chiar dacă anumite cheltuieli s-ar putea să depășească bugetul pe care ți l-ai stabilit dinainte, nu uita că cel mai important este să te simți în siguranță și confortabil în casa viselor tale. Ține cont de sfaturile noastre și alege ce e mai bine pentru tine și familia ta. 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW