marți, 27 octombrie
9.4 C
București
marți, 27 octombrie

FORȚA CHINEI: Al doilea spital construit în zece zile!

Autoritățile din Wuhan au recepționat și predat, astăzi, al doilea spital improvizat rezervat pcienților afectați de noul coronavirus (2019-nCoV). Spitalul Leishenshan (Muntele Zeului Tunetului) are 1.600 de paturi și o acoperire de 75.000 de metri pătrați.

Lucările la cel de-al doilea spital au început la data de 25 Ianuarie și au fost încheiate astăzi, ultimele trei zile fiind alocate pentru instalarea dotările sanitare și medicale. Spitalul este prevăzut cu absolut toate dotările necesare unui spațiu medicam de înaltă performanță. (…)

Până astăzi, 5 Februarie, în întreaga Chină au fost raportate 24.363 cazuri confirmate cu noul coronavirus, iar în restul lumii alte 182 de cazuri.
Spitalele din China au externat, până astăzi, 892 de pacienți recuperați după ce au contactat noul coronavirus. Tot astăzi, numărul celor decedați ca urmare a degenerărilor provocate de noul coronavirus a ajuns la 491.

În capitala Beijing, potrivit raportărilor făcute la data de 5 februarie, erau confirmate 253 de cazuri, cu vârste cuprinse între 9 luni și 91 de ani. Din total, 10 bolnavi sunt în stare critică. De asemenea este întegistrat un deces, anunțat la data de 31 ianuarie. (…)

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW