marți, 14 iulie, 2020
24.9 C
București

Un nou membru al guvernului francez testat pozitiv cu coronavirus

Emmanuelle Wargon, secretar de Stat în Ministerul Tranziției ecologice, a anunțat că a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus, devenind astfel cel de-al treilea membru al guvernului Franței lovit de virusul ucigaș.

“În cursul zilei de duminică am fost diagnosticată pozitiv cu Covid-19. Nu am în acest stadiu simptome benigne”, a declarat doamna Wargon, precizând că aplică regulile stabilite: “Rămân izolată la domiciliu pentru a-i proteja pe alții”. Înaintea dnei Emmanuelle Wargon au mai fost testați pozitiv cu coronavirus ministrul Culturii, Franck Riester, și un alt secretar de Stat din Ministerul Tranziției ecologice, Brune Poirson. Anunțul a fost urmat de o cascadă de reacții negative pe rețelele de socializare, unde un mare număr de internauți și-au exprimat nemulțumirea că nu pot fi și ei testați.

Un purtător de cuvânt al dnei Wargon a informat că soțul ei, medic în serviciul de urgențe, în contact cu bolnavi de la începutul epidemiei, a venit sâmbătă seară de la spital cu simptome de contaminat cu coronavirus (febră, tuse, oboseală). Duminică dimineață, doamna Wargon avea aceleași simptome, motiv pentru care ambii soți au fost supuși duminică testului.


- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Klaus Iohannis, un nou atac la Parlament și PSD

Klaus Iohannis a avut astăzi o nouă ieșire neconstituțională la adresa Parlamentului României, deși într-un stat...

Franța: un 14 iulie marcat de pandemia de Covid-19

Tradiţionalele ceremonii prilejuite de Ziua Națională a Franței au fost, anul acesta, adaptate la criza sanitară prin...

SUA își extind războiul taxelor vamale la Franța? Anunță represalii la impozitarea de către Paris a giganților GAFA

Pionieră în materie de impozitare a GAFA (Google, Apple, Facebook și Amazon), Franța va face în curând...

Apel al unor superbogaţi

Un grup de 83 de milionari, între care și Jerry Greenfield, fondatorul gigantului american Ben&Jerry's, sau realizatorul...